Ekološka kmetija Rečnik-Pekošak Ludus Naturae

Na kmetiji pridelujejo orehe, ki jih prepletajo v številne kulinarične dobrote, izdelke in ekskluzivna darila pod blagovno znamko Ludus Naturae. 

Preživite nekaj uric v naravi pod slovenskimi orehi in spoznajte pristno naravo in kmečko gostoljubje.

V urejenem degustacijskem prostoru sprejmejo skupine od 10 do 60 oseb, kjer lahko okusite vrhunsko predelan oreh na različne načine, kot npr. oreh s čokolado, s cimetom, z vaniljo, jabolka z orehi, domač kruh z orehi, domače sezonske solate z orehovim oljem in še kaj. V poletnih vročih dneh vam pod orehovo senco postrežejo domač osvežujoč lipov sok.

Ekološka kmetija Rečnik-Pekošak se od leta 1999 ukvarja z ekološko pridelavo domačega žlahtnega oreha. Znani so po raznovrstnih inovativnih orehovih izdelkih, ki jih dajejo v ovoje ali darilne sete znanih osebnosti, ki so živele ali delovale v bližnji okolici kmetije. Zelo ponosni so, da izdelujemo občinsko protokolarno darilo SLOMŠKOV OREH, ki je blagovna znamka Občine Šentjur. Pri kreiranju darilnih paketov se prilagodijo željam naročnikov. Njihovo orehovo olje lahko kupite tudi v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

Vabijo, da jih obiščete in se prepričate, da resnično znajo pričarati pristno, prijazno vzdušje, v skrbi, da od njih odidete zadovoljni in očarani od doživetja novih okusov.

V urejenem degustacijskem prostoru sprejmejo skupine od 10 do 60 oseb. 

Informacije
Telefon: 00386 (0)41 61 75 73
E-pošta: kmetija.recnik@gmail.com
Spletna stran: www.ludus-naturae.com
 

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.2698543° Zemljepisna dolžina: 15.425872°
SHIFT + A