GrobelnoFEST 2023: Zoran Predin & Trio, Orlek, Barni Band

Ta petek, 8. in to soboto, 9. septembra, na Grobelnem

Kategorije: prireditev

GrobelnoFEST 2023 vabi na vikend glasbenih doživetij. Ta petek se na Grobelno vrača Zoran Predin v spremljavi Tria, to soboto prihajajo mojstri knapovskega rocka, skupina Orlek in kozjansko-obsoteljski Barni Band. Vstopnice so še na voljo!

FOLKzaFOLK: Zoran Predin & Trio

Petek, 8. september, ob 20.00 | Dom krajanov Grobelno, Tratna pri Grobelnem 46
Spletna prodaja vstopnic
Letošnji "FOLKzaFOLK" bo oplemenitil legendarni slovenski kantavtor Zoran Predin, ki bo po štirih letih znova nastopil na Grobelnem. Tokrat prihaja v goste s svojim triom, ekipo odličnih glasbenikov s katero nas bo popeljal na pravo pravcato glasbeno popotovanje.

GROBnROLL: Orlek, Barni Band

Sobota, 9. september, ob 20.00 | Dom krajanov Grobelno, Tratna pri Grobelnem 46
Spletna prodaja vstopnic
Letošnji "GROBnROLL" bo v znamenju "tistga taprauga" ljudskega rock & rolla. V goste namreč prihajata stilsko nekoliko različni, a še kako podobni zasedbi. Če je legendarna zasavska zasedba Orlek tako rekoč s svojim "KNAPnROLL"-om obarvala celotno slovensko glasbeno krajino, velja Barni Band za "lačnega Franza" Kozjanskega in Obsotelja. To bo večer dveh legend, na eni strani zasavsko-ponarodeli Orlek in na drugi v kozjansko-obsoteljska srca zapisan Barni Band.

Prodaja vstopnic

Vstopnice so na prodaj na vseh prodajnih mesti Mojekarte.si, OMV in Petrol. Cena v predprodaji 16 evrov, na dan koncerta 20 evrov.

Več informacij:
KD Grobelno
kd.grobelno@gmail.com

Prireditev sofinancira Občina Šentjur, Prireditev je del Šentjurskega poletja 2023.

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.031981° Zemljepisna dolžina: 14.529676°
SHIFT + A