Lov na Ipavčev zaklad

Igra je zaradi nadgradnje trenutno neaktivna

Postanite pustolovci in se podajte na lov na zaklad znamenite družine skladateljev in zdravnikov Ipavcev. Iščite namige, odgovarjajte na vprašanja ali rešite izzive in odkrijte zanimivosti iz življenja in dela skladateljev Ipavcev. 

O lovu na zaklad
Lov na zaklad je namenjen družinam z otroki, traja okoli 25 minut in je brezplačen. Začne se pri Turistično informacijskem centru Šentjur v Zgornjem trgu v Šentjurju in nas popelje po Zgornjem trgu. Deluje preko brezplačne aplikacije ActionBound, ki si jo naložite na telefon, nato poslikate kodo pri vratih TIC-a ali v iskalnik vpišete besedo "Ipavci" in lov se lahko začne.

Ne veste ničesar o Ipavcih?
Brez skrbi, predznanje je odveč, saj naloge in izzive rešujete s pomočjo namigov, timskega dela in napenjanja možgančkov. Če pa se zmotite, vam aplikacija ponudi dodatne namige, da lažje rešite nalogo.

Ko rešite vse naloge in opravite vse izzive ter tako odkrijete skrivnost. Najmlajše člane odprave čaka majhen spomin na to pustolovščino.

Želite izvedeti več o Ipavcih in zgodovini Šentjurja?
Obiščite muzej Ipavčeva hiša. Muzej si lahko ogledate od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00 ure ali po predhodnem dogovoru.

Več informacij:
TIC Šentjur
03 749 25 23, 041 660 091
tic@turizem-sentjur.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.222216628669° Zemljepisna dolžina: 15.39741889608°
SHIFT + A