Tanja’s Holiday Home in Nature

Najem hiše ali studia za dve osebi

Vabimo te v "Tanja`s Holiday Home in Nature", v osrčje neokrnjene narave na Kozjanskem. Privošči si nepozaben oddih pri nas, pozabi na stresen vsakdan, začuti moč narave in se sprosti in razvajaj.

Tanja's Holiday Home in Nature se nahaja na čudoviti lokaciji na vrhu dobrih 500 metrov visokega hriba Sveta Helena. Hribovska vasica Javorje je znana po neokrnjeni naravi, južna stran hriba pa je posejana z zidanicami in skrbno negovanimi vinogradi. Mir in neokrnjena narava, udobje namestitve ... doživi utrip podeželja.

Najemi hišo

Sodobno grajena, a izjemno udobna hiša v treh nadstropjih, na 120 kvadratnih metrih, sprejme od 2 do 6 odraslih oseb. 3 spalnice, 2 kopalnici, 2 terasi, velika polno opremljena kuhinja z dnevnim prostorom za druženje. Zasebni kletni wellness prostor na 35 kvadratnih metrih s savno in jacuzzijem, prostorom za počitek je na voljo ves čas bivanja in to neomejeno.

Na južni strani hiše se nahaja s soncem obsijana zelena plaža z najlepšim razgledom. Tudi tukaj je pripravljen in toplo ogret jacuzzi, solarni tuš in žar prostor. Hiša ima centralno ogrevanje in klimatizacijo.

Nastanitev:
Število sob: 4
Število ležišč: 8 + 2

Dodatna ponudba:
Brezplačno parkirišče
Balkon
Terasa
Jacuzzi
Savna
Prostor za žar
Brezplačen Wi-Fi

Najemi studio za 2

Studio in wellness za dva se nahaja v ločenem objektu, manjši hiši. V nadstropju odkrij simpatično urejen studio apartma na 40 kvadratnih metrih, ki je idealen za pare in individualne popotnike. V hiški bivate sami, ima spalnico, polno opremljeno kuhinjo, dnevni prostor z najlepšim panoramskim pogledom na okoliške hribe od Pohorja, Boča, Donačke gore do lepo urejenih polj bližnjih kmetij.

V ločenem prostoru se nahaja kopalnica in prostor za razvajanje z zasebnim jacuzzijem in infrardečo savno za neomejeno uporabo. Iz prostora je najlepši panoramski pogled na vinograd ob hiši in prostrane gozdove Bohorja, ter najvišji leseni razgledni stolp v Sloveniji – Stolp ljubezni na Žusmu. V pritličju je na voljo zasebna terasa z žar prostorom. Studio je ogrevan in klimatiziran.

Nastanitev:
Število sob: 2
Število ležišč: 2

Dodatna ponudba:
Brezplačno parkirišče
Balkon
Terasa
Jacuzzi
Savna
Prostor za žar
Brezplačen Wi-Fi

Spletna rezervacija
Obe namestitvi lahko rezerviraš preko spleta. Obišči www.tanjasholidayhome.si

Informacije:
Tanja's Holiday Home.
Javorje 10
3263 Gorica pri Slivnici

Rok Kovačič
00386 70 818 014
javorje.holiday@gmail.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.1736011901° Zemljepisna dolžina: 15.457940260292°
SHIFT + A