Gostilna Jug

Delovni čas:
Odprto vsak dan.
Ponedeljek, sreda, četrtek, petek, sobota: 8.00 - 21.00
Torek, nedelja:  8.00 - 14.00

Za zaključene družbe odprto po dogovoru.

Gostinstvo je njihova družinska tradicija, saj se z njim ukvarjajo že tri generacije več kot štiri desetletja. Ob tradiciji pa niso pozabili na sodobnost, saj so gostinski prostori urejeni v novejšem sodobnem stilu in vam nudijo, ob raznovrstni okusni hrani in pijači, udobno in prijetno počutje domačnosti in topline. V notranjih klimatiziranih prostorih sprejmejo do 120 gostov, zunanji vrt pa do 50 gostov.

Njihova posebnost je domača slovenska kuhinja z okusnim domačim kruhom in sveže pripravljenimi sladicami. Dnevno nudijo več vrst malic, kosil in večerij. Pripravljajo in pečejo po izbranih receptih več kot dvajset vrst pizz v štirih velikostih. Nudimo pester izbor jedi po naročilu, postrvi in lignje, gobovo juho z ajdovimi žganci, zelenjavno – vegetarijanske jedi, sirove štruklje, razne solate. Pečejo devet vrst palačink, več vrst zavitkov (štrudlov), sadne in marmeladne omlete, sadne kupe. V vitrini za sladice je vedno na voljo več vrst sveže pripravljenih rezin in sladic po domačih receptih. V toplejših mesecih je na voljo domač sladoled iz svežega sadja in različnih okusov.

Omogočajo praznovanja obletnic, birm, krstov, sedmin, rojstnih dni in drugih jubilejev. Postrežemo po dogovoru (porcijsko oziroma na ploščah).

Informacije:
Telefon: +386 3 749 23 10
Mobilni telefon: +386 51 688 045
E-pošta: info@gostilna-jug.si
Spletna stran: www.gostilna-jug.si
 

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.2223494° Zemljepisna dolžina: 15.397366°
SHIFT + A